Over mij

Mijn naam is Heidi Wubs en ik ben sinds 2014 werkzaam als diëtist. Allereerst ben ik begonnen als diëtist bij een zelfstandige Diëtistenpraktijk in de provincie Groningen. In november 2015 heb ik de stap gezet om mijn eigen praktijk te beginnen onder de naam ‘Diëtistenpraktijk Fit’. Mijn eerste spreekuren begon ik bij Huisartsenpraktijk Schut en Huisartsenpraktijk de Kroon in Onstwedde. Momenteel zie ik ook cliënten op twee vestigingen van de Sportschool locaties Ron Haans, namelijk in Stadskanaal en in Groningen. Op iedere locatie ben ik een ‘vast’ dagdeel te vinden.

Naast mijn werk als diëtist ga ik er graag op uit met vrienden om leuke dingen te doen, volleybal en uiteraard zoals bijna elke diëtist vind ik koken ontzettend leuk!

Wanneer je vragen hebt over voeding en leefstijl, maak gerust een afspraak en ik help je graag! Uiteraard is het mogelijk om begeleiding te krijgen voor een langere periode, maar ook een eenmalig gesprek voor het krijgen van de juiste handvaten voor het behouden van een gezond voedingspatroon is mogelijk.

Wie weet, tot gauw!

dietist heidi wubs